Ladies Night

IMG_0069Mei 2015 verzorgden wij een verwenavond voor vrouwen die noodgedwongen afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zij werden geheel gratis behandeld door pedicures, manicures, kapsters, masseuses, schoonheidsspecialistes en nog veel meer. Ook konden ze leuke prijzen winnen met hun gratis lot bij de loterij en ontvingen zij aan het eind een goed gevulde goodiebag. Kortom een avond om nooit te vergeten. In verband met de privacy hebben wij geen foto’s van onze gasten op de website geplaatst. Ook dit jaar zullen we weer een ladies night verzorgen. Dit zal plaatsvinden op 30 November 2016.

 

 

 

Rugzakjes Project

IMG_0887

 

 

Omdat er een flink aantal gezinnen waren die niet op vakantie konden, heeft Vincentius voor de zomer van 2015 voor de kinderen 150 rugzakjes gevuld met diverse cadeautjes. De rugzakjes zaten vol met luister-cd’s, knutselspullen, kleurboeken, viltstiften, dvd’s en nog meer leuks. Alle spullen waren geschonken door sponsoren. Ook weer in 2016 hebben we 467 rugzakjes gevuld en dus een hoop kinderen blij gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

Weggeefmiddag

IMG_1817

Tijdens deze middag mochten mensen allerlei spullen en kleding gratis meenemen. Inmiddels zijn deze middagen druk bezocht en proberen we een zo’n breed mogelijk assortiment aan te bieden. Ook zijn deze middagen soms themagebonden, denk aan Sint en Kerst.

 

 

 

 

 

Kerstactie

Deze actie doen wij in samenwerking met andere instanties zodat wij in de decembermaand voor diverse bewoners van Nijmegen, die het met Kerst extra moeilijk hebben, een extraatje kunnen geven. Zo kunnen wij hen een goed gevuld pakket overhandigen met allerlei etenswaren en diverse huishoudelijke- en toiletartikelen.

 

Kerstmarkt

IMG_3134

Afgelopen jaar heeft de Vincentius Vereniging Nijmegen een kerstmarkt georganiseerd op het plein bij de Lidl in de Horstacker. Het was een gezellige dag met veel bezoekers die de diverse kramen kwamen bekijken en zo diverse spulletjes konden kopen. Onder het genot van warme chocolademelk, glühwein of erwtensoep konden mensen elkaar ontmoeten en gezellig een praatje met elkaar maken. Ook de diverse kinderactiviteiten werden druk bezocht. De kerstman was ook van de partij en men kon een rondje meerijden met paard en wagen. Dit alles werd feestelijk geopend door onze eigen burgemeester Bruls.